Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Berceanu, vrei să îţi pregătesc eu penele? Ţi le dau pe ale mele?"

Lumea lui Mircea Badea. "Berceanu, vrei să îţi pregătesc eu penele? Ţi le dau pe ale mele?"

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi.

Lumea lui Mircea Badea. "Berceanu, vrei să îţi pregătesc eu penele? Ţi le dau pe ale mele?"
Sursa foto: mirecea badea
17 Sep 2009   •   23:58

Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a reluat discuţia despre pariul pe care l-a făcut cu premierul Emil Boc, potrivit căruia, dacă cei 100 de kilometri de autostradă promişi de Guvern vor fi finalizaţi, el va defila cu pene de cocoş în spate, în Piaţa Victoriei. Pariul nu a căzut încă, din punctul său de vedere, deşi Ministrul transporturilor, Radu Berceanu anunţa că anul acesta vor fi finalizaţi numai 40 de kilometri de autostradă, între Gilău şi Turda. Berceanu dă vina pe guvern şi pe predecesorul său, Ludovic Orban, pentru lipsa de fonduri.

"E interesant ce spuneţi dumenavoastră. Dar cui spuneţi dumneavoastră chestiunea asta? Noi contribuabilii vă dăm banii. Ni-l pârâţi nouă pe Boc? Vă plângeţi de propriul partid? De ce spuneţi asta public? De ce nu vă plângeţi lui Băsescu? Cu ce vă putem ajuta noi? Să vă dăm mai mulţi bani la stat?" se întreabă Mircea Badea.

"Aveţi aroganţa, suficienţa şi tupeul să îmi spuneţi mie că îmi pregătiţi penele să mi le pun pe fund? Şi eu ce să vă pregătesc dumneavoastră? Dacă faceţi dumneavoastră ? Aleea? Asta între nimic şi nimic, între Turda şi Gilău, eu îmi pun penele pe fund. Dar dacă nu îi faceţi, vă puneţi dumneavoastră penele pe fund?" îl provoacă Badea pe Berceanu.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close