Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Când eram mai tânăr, mă întrebam dacă politicienior nu le e ruşine (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Când eram mai tânăr, mă întrebam dacă politicienior nu le e ruşine (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Când eram mai tânăr, mă întrebam dacă politicienior nu le e ruşine (VIDEO)
18 Apr 2010   •   23:42

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.





Mircea Badea a vorbit duminică seară despre importantele performanţe ale românilor în două sporturi: box şi handbal.

Astfel, pugilistul român Lucian Bute l-a învins, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

De asemenea, Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins cu 24-20 formaţia Gyor ETO în manşa retur a semifinalelor.

?Cred că aţi văzut în ce sală a boxat Lucian Bute, cu 20.000 de oameni care ţineau cu el... în România, pe un post public, nu s-a difuzat meciul. Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în Polivalenta uşor ruinată construită pe vremea lui Ceauşescu. (?) Când eram mai tânăr, mă întrebam dacă politicienior nu le e ruşine. Ce ai făcut tu ca politician pentru sport? Păi nimic. Dar mă duc în tribună să vadă lumea că sprijin. Dar ce aţi făcut dumneavoastră?... Ba mai mult decât atât, sportul românesc este o subdivizie în ministerul Educaţiei, care, o veste şi mai proastă, este condus de acel personaj, Funeriu?, a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close