Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Ce căuta Turcescu pe un forum de mirese? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ce căuta Turcescu pe un forum de mirese? (VIDEO)

27 Aug 2009   •   23:53
Lumea lui Mircea Badea. Ce căuta Turcescu pe un forum de mirese? (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
În ediţia de joi a emisiunii sale, Mircea Badea nu a putut rezista tentaţiei şi a povestit prin ce experienţe a trecut ascultând radio-ul la volan.

După ce a auzit cum compania care construieşte Autostrada Transilvania se mândreşte cu realizarea unui kilometru de autostradă, Badea a dat peste emisiunea lui Robert Turcescu. Trecând peste tema aleasă pentru ediţia respectivă, unul dintre argumentele folosite de Turcescu într-un dialog cu un ascultător l-a pus pe Badea pe hohote de râs, dar şi pe... gânduri.

"Pentru mine, emisiunea lui Robert Turcescu este o bucurie şi o încântare de fiecare dată. Râd cu lacrimi. Nu trebuie să mai fac abdomene niciodată, pentru că nu are rost; ascult emisiunea lui Robert Turcescu, râd şi fac febră musculară. Şi este de fiecare dată surprinzătoare. (...) Avea astăzi o temă din-aia de-a lui, de sar aşchii de lemn din ea: să dăm bani la biserică sau să nu dăm?... Şi intră unul la un moment dat şi zice: Ce mare lucru, dăm bani la biserică şi e ca şi cum am face o donaţie. Şi Turcescu zice: Da, mă rog, interesant, dacă putem considera această manieră un reper de normalitate. Dar eu vreau să vă spun că am intrat pe miresici.ro şi am văzut acolo că... Ce-a făcut mă? Am tras maşina pe dreapta în spasme de râs. Deci Turcescu, ca să-i dea o replică decisivă, i-a dat-o p-aia, cum a intrat el pe miresici.ro", povesteşte Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close