Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Ce e aia un analist? Nu am încredere deloc în previziunile lor (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ce e aia un analist? Nu am încredere deloc în previziunile lor (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ce e aia un analist? Nu am încredere deloc în previziunile lor (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
13 Iul 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Pornind de la un articol care prezintă opiniile mai multor oameni de afaceri şi economişti cu privire la evoluţia cursului euro-leu, Mircea Badea îşi exprimă lipsa totală de încredere în astfel de previziuni. Mai precis, în analiştii care le lansează.

"Am mai spus-o şi-o repet, eu nu am încredere deloc în previziunile analiştilor. Eu n-am înţeles ce e aia un analist. De orice fel. Adică e unul care analizează şi ce face? Dă o previziune, analizează şi, în urma analizei, ce se întâmplă? Deci n-am înţeles până la capăt ce presupune noţiunea asta de analist. (...) Cine i-a pregătit? Ce rezultate au? Dau pronosticuri... Hai să vedem ce rată de succes au avut în pronosticurile lor până acuma!", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close