Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Ce mi se pare fabulos la Madonna (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ce mi se pare fabulos la Madonna (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ce mi se pare fabulos la Madonna (VIDEO)
25 Aug 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Sosirea Madonnei la Bucureşti a fost unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii sale. Mai exact, "dotările" Aeroportului Băneasa, cel pe care a aterizat avionul privat al vedetei.

"Când aterizezi pe Băneasa ai senzaţia că ai aterizat în curtea bunicii din Udupu", este de părere Mircea Badea.

"Cred că Madonna a fost foarte impresionată când a văzut Aeroportul Băneasa. E o căsuţă, Aeroportul Băneasa, şi are o pistă. Atât...", mai susţine acesta.

Mircea Badea a vorbit, însă, şi despre celebritatea pe care a dobândit-o Madonna. Realizatorul emisiunii ?În gura presei? a recunoscut că o apreciază pe cântăreaţa care va concerta miercuri în Bucureşti pentru că a reuşit să devină un personaj celebru fără a beneficia de prea multe atuuri.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close