Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Cea mai bună soluţie ar fi să avem zero parlamentari (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cea mai bună soluţie ar fi să avem zero parlamentari (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cea mai bună soluţie ar fi să avem zero parlamentari (VIDEO)
24 Sep 2009   •   23:55


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Ideea preşedintelui Traian Băsescu de organizare a unui referendum în ziua alegerilor nu a rămas netaxată de Mircea Badea.

Unul dintre motivele invocate de şeful statului pentru care ar trebui redus numărul de parlamentari a fost aducerea corupţiei la un nivel mai mic. În opinia lui Mircea Badea, însă, cele două lucruri nu se implică în mod automat, întrucât parlamentarii nu au o "cotă" de corupţie pe "cap de ales".

"Pe sistemul de gândire propus de Traian Băsescu, pare măsura logică: mai puţini parlamentari, mai puţine cheltuieli; mai puţini parlamentari, mai puţină corupţie, a zis Băsescu. Păi atunci, nu mai bine zero parlamentari? Zero parlamentari - zero cheltuieli, zero corupţie. S-a rezolvat cazul", este de părere Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close