Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Cred că e un fel de revoltă în PNL, unii fiind tentaţi să bată palma cu Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cred că e un fel de revoltă în PNL, unii fiind tentaţi să bată palma cu Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cred că e un fel de revoltă în PNL, unii fiind tentaţi să bată palma cu Băsescu (VIDEO)
23 Noi 2009   •   23:53


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Prestaţia liderului PNL, Crin Antonescu, referitoare la formarea alianţelor politice, precum şi situaţia din interiorul Partidului Naţional Liberal au fost analizate, luni, de Mircea Badea. Acesta consideră că, în momentul de faţă, în PNL există un fel de revoltă, întrucât unii sunt tentaţi să bată palma cu Traian Băsescu.

"Astăzi, domnul Antonescu şi-a revenit complet, din toate punctele de vedere, şi a acţionat extrem de logic şi, mai mult decât atât, foarte moral pe tot parcursul zilei de astăzi. Am urmărit atent prestaţia domniei sale, inclusiv la Sinteza Zilei şi există un singur cuvânt care, din punctul meu de vedere, îi descrie prestaţia publică de astăzi şi anume impecabil (...) Cred că este un fel de revoltă în PNL (...) în sensul că unii sunt foarte tentaţi acuma să bată palma cu Băsescu, cu atât mai de admirat consecvenţa lui Crin Antonescu, care se încăpăţânează să spună - fiind, mă rog, şi preşedintele partidului - că NU va bate palma cu Băsescu", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close