Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Cred că FIFA va muta finala cupei UEFA, programată la Bucureşti

Lumea lui Mircea Badea: Cred că FIFA va muta finala cupei UEFA, programată la Bucureşti

Lumea lui Mircea Badea: Cred că FIFA va muta finala cupei UEFA, programată la Bucureşti
23 Iul 2009   •   23:44

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a vorbit joi despre lucrările de la Stadionul Naţional, care ar trebui să fie finalizate până în mai 2010, doi ani mai târziu fiind programată, la Bucureşti, finala cupei UEFA.

?Ăştia sunt în stare să facă stadionul acela? Eu nu cred că, cu trei minute înainte de începerea meciului, ăia de la FIFA aşteaptă terminarea stadionului. Cred că cei de la FIFA se vor gândi să mute în altă parte această finală. Ei, când au spus că vor finaliza în 2010, s-au gândit că nu va avea scaune. Adică ce-i luxul ăsta frate, vă trebuie scaune? Staţi fraţilor şi în picioare, ce în troleu staţi toţi pe scaun??, a spus Mircea Badea.








Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close