Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. De ce nu se întorc în ţară cei care l-au votat pe Băsescu? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. De ce nu se întorc în ţară cei care l-au votat pe Băsescu? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. De ce nu se întorc în ţară cei care l-au votat pe Băsescu? (VIDEO)
07 Dec 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Potrivit Biroului Electoral Central, Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale, cu o diferenţă destul de mică faţă de contracandidatul său, Mircea Geoană. Potrivit unor analişti, diferenţa a fost "decisă" de către voturile românilor aflaţi în afara ţării. În ediţia de luni a emisiunii sale, Mircea Badea a comentat şi acest aspect, întrebându-se retoric de ce nu se întorc înapoi în ţară cei care l-au votat pe Băsescu.

"Dacă aceste voturi din diaspora nu s-ar fi contabilizat, zic cei care analizează foarte mult acest aspect, Traian Băsescu ar fi pierdut alegerile (...) Dacă lor li se pare minunat, n-ar putea ei să se întoarcă în România? Că, nu-i aşa, au pierdut comuniştii în România", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close