Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Dezvăluirile lui Nastasiu, făcute din interes personal (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Dezvăluirile lui Nastasiu, făcute din interes personal (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Dezvăluirile lui Nastasiu, făcute din interes personal (VIDEO)
16 Noi 2009   •   23:52


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Dezvăluirile făcute de Ciprian Nastasiu, privind răpirea jurnaliştilori români, au fost comentate de Mircea Badea în ediţia de luni a emsiunii sale. În opinia sa, la baza afirmaţiilor făcute de fostul procuror DIICOT se află un interes personal.

"Tre' să fii cretin să crezi că băiatul ăsta - Anastratin, sau cum îl cheamă, Nastasiu - este însufleţit de rea-credinţă sau bună-credinţă. Nu există aşa ceva, decât în utopiile - infantile, desigur, că altfel nu ar fi utopii - ale celor proşti. Nu există decât interes personal. În general, criteriul, în această viaţă, este interesul personal. Uneori, interesul personal, se poate suprapune peste ceea ce am denumi interes colectiv sau public, alteori nu. Dar e o chestiune de coincidenţă", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close