Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Două virgine are, în acest moment, politica din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Două virgine are, în acest moment, politica din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Două virgine are, în acest moment, politica din România (VIDEO)
07 Sep 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Jocul de-a candidatura pe care îl fac deopotrivă Sorin Oprescu şi Traian Băsescu nu a rămas netaxat de Mircea Badea.

După ce amândoi şi-au anunţat, în mod indirect, intenţia de a candida ca independenţi la alegerile din toamnă, Mircea Badea a vorbit despre falsa nehotărâre afişată publicului.

"Două virgine are, în acest moment, politica din România, curtate asiduu de prinţ - prinţul fiind poporul român, care altă treabă n-are. Şi-n culcare, şi-n sculare, cred că poporul român se gândeşte: O candida Oprescu? (...) Şi vine domnul Oprescu la doamna Firea în emisiune şi zice c-o să candideze (...) În momentul în care a anunţat Oprescu, practic, candidatura - dar mai aşa, cu juma' de gură, (...) apare Mircea Toader şi anunţă candidatura lui Băsescu", susţine Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close