Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea: După mine, Elena Udrea este imensă (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: După mine, Elena Udrea este imensă (VIDEO)

28 Iun 2009   •   23:46
Lumea lui Mircea Badea: După mine, Elena Udrea este imensă (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminică, la emisiunea Zig-Zag. Ministrul Turismului şi cunoscuta membră a PDL a fost îmbrăcată într-o rochie albă cu trandafiri. Despre acest lucru a vorbit Mircea Badea la emisiunea În gura presei de duminică.

?Elena Udrea este, după mine, imensă. Era îmbrăcată cu o rochie Channel. Dar în momentul în care nu eşti chiar anorexică să te îmbraci într-o rochie albă cu nişte "buşcheţi" de trandafiri uite aşa de mari, nu te gândeşti că te va face şi mai mare??, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close