Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. E adevărat că Toader Paleologu a spus că la opt ani şi-a dat foc la casă? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. E adevărat că Toader Paleologu a spus că la opt ani şi-a dat foc la casă? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. E adevărat că Toader Paleologu a spus că la opt ani şi-a dat foc la casă? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
16 Iul 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



O afirmaţie a ministrului Culturii i-a atras, din nou, atenţia lui Mircea Badea. Potrivit unor surse, se pare că acesta ar fi spus că, în copilărie, şi-a incendiat locuinţa.

Pornind de la această informaţie, Mircea Badea pune sub semnul întrebării atât vârsta, cât şi... prestaţia ministrului.

"Domne, e adevărat că domnul Toader Paleologu a spus că la opt ani şi-a dat foc la casă? Aşa a zis? N-a fost nimeni pe recepţie aici, dar aşa mi s-a comunicat de către o sursă importantă, că aşa a zis domnul Toader Paleologu. (...) El câţi ani o avea acuma? Ieri şi-o fi dat foc la casă... Nu putem să fim siguri în legătură cu domnul Toader Paleologu câţi ani are. Nu neapărat din punct de vedere biologic, ci al... prestanţei. Ce vârstă are mă Toader Paleologu? Cât îi dai, aşa, lui Paleologu?", se întreabă Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close