Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Elena Băsescu şi Alina Mungiu-Pippidi, bune de invitat la OTV (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Elena Băsescu şi Alina Mungiu-Pippidi, bune de invitat la OTV (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Elena Băsescu şi Alina Mungiu-Pippidi, bune de invitat la OTV (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
08 Mar 2009   •   23:28

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

?Se bate toata lumea cu toată lumea. Îmi place bătaia. Când se bat ăştia între ei, mi-aş cumpăra bilete în primul rând. E ca la Otv.? Aşa a început Mircea Badea emisiunea de duminică.

?Se bate Elena Băsescu cu Alina Mungiu-Pippidi. Domnişoara Elena Băsescu a spus ca nu polemizează cu Alina Mungiu Pippidi. Mie îmi place că Băseasca asta mică nu are nici un complex. Mi-ar placea să le văd nu la Otv, ci la Capatos în emisiune? a adăugat Badea.

Înainte de a intra pe lista pentru europarlamentare a PDL, Alina Mungiu-Pippidi a pus partidul să aleagă între candidatura ei şi cea a Elenei Băsescu. Ea a spus că nu vrea să împartă lista cu persoane care profită de pe urma funcţiei unui membru al familiei, făcând, evident, aluzie la Elena Băsescu.



Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close