Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Este sau nu vorba despre caşcaval în România?

Lumea lui Mircea Badea: Este sau nu vorba despre caşcaval în România?

13 Sep 2009   •   23:48
Lumea lui Mircea Badea: Este sau nu vorba despre caşcaval în România?

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a vorbit duminică despre ?potentaţii zilei?, aşa cum i-a numit chiar el pe Traian Băsescu şi Mircea Geoană, cei care au fost huiduiţi la diverse evenimente la care au participat în acest weekend. Printre acestea se numără festivităţile de la "Târgul Caşcavalei".


?Era normal ca Băsescu să fie moţ la Târgul Caşcavalei. Despre ce e vorba în Romania, despre caşcaval sau nu? (...) Apropo, caşcavalul este unul dintre cele mai nesănătoase alimente, zic eu pentru că are foarte multe grăsimi?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close