Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Eu îmi pun penele de acum, dar voi ce faceţi dacă nu terminaţi autostrada? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu îmi pun penele de acum, dar voi ce faceţi dacă nu terminaţi autostrada? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Eu îmi pun penele de acum, dar voi ce faceţi dacă nu terminaţi autostrada? (VIDEO)
04 Sep 2009   •   23:43

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Mircea Badea a promis cu ceva vreme în urmă că va defila gol, prin Piaţa Victoriei, cu pene ataşate de anumite părţi ale corpului. Cu o singură condiţie: să se construiască cei 42 de kilometri de autostradă dintre Gilău şi Turda, până la sfârşitul anului în curs.

Ei bine, vineri seară, realizatorul emisiunii ?În gura presei?, şi-a întărit promisiunea după ce ministrul Radu Berceanu a declarat că lucrările la autostradă sunt urgentate, şi că este sigur că acei kilometri de autostradă vor fi terminaţi, iar Mircea Badea va trebuie să defileze cu pene pe fund.

?Eu remarc şi sunt uluit de tupeul acestor domni (Radu Berceanu şi Emil Boc, n.r.) care îmi cer mie să umblu cu pene pe fund. De 20 de ani s-au făcut 100 de kilometri de autostradă. Boc şi Berceanu fac parte dintr-un partid care nu a făcut nimic, şi acum să-mi spui cu aşa o aroganţă să-mi pun pene pe fund... Dumneavoastră sunteţi înjuraţi de sute de mii de şoferi. De exemplu azi, sute de şoferi care au plecat spre Braşov v-au înjurat. Ştiţi că pe centura Ploieştiului nu se mai poate circula acum. Deci să vii în ţara în care nu suntem în stare să facem o şosea de centură, tu să fii ministrul Transporturilor, în ţara unde nu suntem în stare să facem 50 km de autostradă către Constanţa... şi să spui plin de aroganţă: eu îi pregătesc penele lui Badea. Îmi pun pene pe fund în avans, şi mă duc în Piaţa Victoriei, nu am niciun fel de problemă. Vreţi să mi le pun de acum? Le pun, dar dom`le când se termină anul dumneavoastră ce faceţi când nu vor fi gata acei kilometri de autostradă între Gilău şi Turda??, a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close