Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "EU POT" să-mi fac singur nod la cravată (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "EU POT" să-mi fac singur nod la cravată (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "EU POT" să-mi fac singur nod la cravată (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
24 Apr 2009   •   23:58

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

După dezvoltarea subiectului de joi, privind necesitatea emiterii unei legi care să le permită românilor să calce pe iarbă în parcuri, respectiv să se plimbe cu bicicleta sau cu rolele, Mircea Badea a vorbit, în ediţia "specială" de vineri, despre motivul pentru care a ales să poarte un tricou cu inscripţia: "EU POT".

Inspirat de un site unde oamenii pot posta diversele acţiuni pe care sunt mândri că le pot face, realizatorul emisiunii În gura presei s-a gândit să povestească, la rândul său, ce poate realiza "cu mânuţele astea două" fără să răstoarne sau să distrugă ceva, aşa cum, după cum chiar el susţine, se întâmplă aproape de fiecare dată când atinge ceva.

"Când eram mic, mergeam cu şireturile desfăcute pentru că nu puteam să le leg", susţine Badea.

Astfel, deşi recunoaşte că nu este tocmai o calitate în adevăratul sens al cuvântului, Mircea Badea se declară mândru că se numără printre aceia care îşi pot face singuri nodul de la cravată.

Ca să fie şi mai convingător, Mircea Badea le-a oferit telespectatorilor o demonstraţie "live":





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close