Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Guvernul Boc a făcut poc. Este foarte amuzant spectacolul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Guvernul Boc a făcut poc. Este foarte amuzant spectacolul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Guvernul Boc a făcut poc. Este foarte amuzant spectacolul (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
13 Oct 2009   •   23:53


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Trecerea moţiunii de cenzură şi, implicit, căderea Guvernului, a fost unul dintre subiectele dezbătute în ediţia de marţi a emisiunii. Mircea Badea a vorbit despre spectacolul care a avut loc atât pe parcursul votării moţiunii, cât şi după aflarea rezultatului.

"Mă uit la ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, la ce s-a întâmplat după Parlament, la aşa-zisele consultări, mă uit la televizor... Este foarte amuzant spectacolul, pentru că se desfăşoară între două puncte diametral opuse, fără absolut nimic consistent între ele, doar aceste două puncte de vedere există: unii care se dau de ceasul morţii într-un text perfect idiot (...) şi un alt punct de vedere diametral opus (...) Guvernul Boc a făcut poc", este de părere Mircea Badea





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close