Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. În afară de îmbogăţirea unor şmecheri, de ce există Ministerul Transporturilor? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. În afară de îmbogăţirea unor şmecheri, de ce există Ministerul Transporturilor? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. În afară de îmbogăţirea unor şmecheri, de ce există Ministerul Transporturilor? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
15 Iun 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Pornind de la o afirmaţie a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, referitoare la motivele pentru care finalizarea autostrăzilor întârzie mereu să apară, Mircea Badea se întreabă retoric cu ce se ocupă, de fapt, acest Minister, în condiţiile în care drumurile sunt mai proaste decât erau în urmă cu 20 de ani.

În opinia sa, toţi aceşti miniştri, indiferent de culoarea lor politică, sunt interesaţi numai de campania electorală pentru preşedinţie.

"De ce există în România Ministerul Transporturilor? Cu ce se ocupă Ministerul Transporturilor? Nu există transport în România! Transporturile în România sunt mai proaste decât erau pe vremea lui Ceauşescu. Mult mai poaste. Deci cu ce se ocupă Ministerul Transporturilor? Am înţeles, se ocupă cu îmbogăţirea unor şmecheri. În afară de asta? Nimic. Atunci să se numească Ministerul pentru îmbogăţirea unor şmecheri. (...) 20 de ani de democraţie. Unde-s transporturile? (...) De fapt, pe aceşti domni şi doamne din Guvernul Băsescu, chit că sunt de la PSD, chit că sunt de la PD-L, nu-i interesează decât un singur lucru: să ajungă cât mai bine la campania electorală din această toamnă, la alegerea cea mai importantă din această toamnă - alegerea preşedintelui României. Atât!", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close