Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. În ce constă activitatea Elenei Udrea? Se comportă ca un star (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. În ce constă activitatea Elenei Udrea? Se comportă ca un star (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. În ce constă activitatea Elenei Udrea? Se comportă ca un star (VIDEO)
27 Sep 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Pornind de la prezenţa ministrului Udrea la sărbătoarea tradiţională "Răvăşitul Oilor", Mircea Badea a "dezbătut", în ediţia de duminică a emisiunii sale, activitatea ministerială a doamnei Elena Udrea. Mai precis, în ce constă aceasta...

Realizatorul emisiunii "În gura presei" este de părere că, din acţiunile pe care le-a desfăşurat în ultima perioadă, ministrul Udrea se comportă ca un "star care face turul evenimentelor".

"N-am înţeles în ce constă activitatea doamnei Udrea. Doamna Udrea se comportă ca un star care face turul evenimentelor. (...) Care e treaba? În asta constă activitatea ministerială a doamnei Udrea? E în fişa postului? Asta se presupune că tre' să facă ministrul Turismului, să se ducă în parcul de distracţii să se dea în toate distracţiile din parc? Mişto, atunci, eu zic că merită...", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close