Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Latru şi nechez pentru că sunt în acord cu actualitatea din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Latru şi nechez pentru că sunt în acord cu actualitatea din România (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Latru şi nechez pentru că sunt în acord cu actualitatea din România (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
19 Iul 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Mircea Badea a deschis ediţia de duminică a emisiunii sale cu un... lătrat. Motivul? Actualitatea din România...

"Nu vi se pare că sunt interesant dacă latru? Mai am foarte puţin şi mă sonez de tot. Latru, nechez, fac ca toate visele pentru că sunt în acord cu actualitatea din România. Vreţi să facem un traseu scurt pe prima pagină în ziare? Radu Mazăre s-a îmbrăcat nazist la o paradă de modă. Boc s-a dus din nou să dea cu coasa. Băsescu s-a dus să fie fluierat la Secui. Udrea s-a dus la festivalul de jazz de la Gărâna, după ce a cântat la fluier, după ce s-a dat cu maşina de curse, după ce s-a plimbat cu caleaşca. Iar doamna ministru al Învăţământului a fost mustrată de partid pentru chestiunea cu Spiru Haret. (...) Deci asta e ţara", susţine Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close