Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Mă doare în cot de momentul în care îşi anunţă Traian Băsescu candidatura (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Mă doare în cot de momentul în care îşi anunţă Traian Băsescu candidatura (VIDEO)

14 Sep 2009   •   23:32
Lumea lui Mircea Badea: Mă doare în cot de momentul în care îşi anunţă Traian Băsescu candidatura (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a vorbit luni despre posibilitatea ca Traian Băsescu să-şi anunţe candidatura la prezidenţialele din noiembrie. ?Mă doare în cot de momentul în care îşi anunţă Traian Băsescu candidatura. Vă garantez că va candida, în proporţie de 100% pentru că trebuie să fie în cărţi (...) Există o posibilitate foarte mică să nu candideze?, a spus Mircea Badea.

El a continuat apoi vorbind despre documentarul lui Michael Moore, Fahrenheit 9/11. ?Am revăzut un documentar senzaţional, al lui Michael Moore, în care ne era prezentat într-un fel genial filmul evenimentelor care au dus la alegerea lui Bush. Nenea acesta de fapt nu a câştigat votul, el a fost pus preşedinte, de sistem. Revâzând acest documentar m-am amuzat cu privire la entuziasmul unora de a alege?, a mai spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close