Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Mi se pare absolut fabulos că ăştia au vopsit gazonul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Mi se pare absolut fabulos că ăştia au vopsit gazonul (VIDEO)

09 Sep 2009   •   23:54
Lumea lui Mircea Badea. Mi se pare absolut fabulos că ăştia au vopsit gazonul (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în ediţia de miercuri a emisiunii sale a fost meciul disputat de echipa naţională cu cea a Austriei. Nu atât egalul obţinut, cât... gazonul. Mai exact, starea deplorabilă a acestuia.

Mircea Badea susţine că a auzit nişte zvonuri potrivit cărora stadionul ar fi fost "recondiţionat" cu ajutorul unor găleţi de vopsea. Verde!

"Mie mi se pare absolut fabulos că ăştia au vopsit gazonul. (...) Noi, în România, nu suntem în stare să punem nişte iarbă pe un stadion. (...) Mă rog, nu suntem în stare să construim, de fapt, niciun stadion. Dar şi pe alea care sunt construite de acum 4.800 de ani, nu suntem în stare să punem nişte iarbă. (...) Bun. Şi avuserăm meciul ăsta al echipei naţionale. Şi-am înţeles, nu e iarbă, dar măcar aia care e, cât a mai rămas, s-o vopsim să fie verde. Aşa ceva, eu n-am mai auzit niciodată. Dacă e adevărată, e una dintre cele mai tari ştiri din acest an", este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close