Lumea lui Mircea Badea. Nu-i genial să-l înlocuieşti pe Boc cu Boc?

16 Dec 2009   •   23:54
Lumea lui Mircea Badea. Nu-i genial să-l înlocuieşti pe Boc cu Boc?

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în ediţia de miercuri a emisiunii sale a fost runda de consultări de la Palatul Cotroceni, purtată între liderii partidelor parlamentare şi preşedintele Traian Băsescu.

În opinia lui sa, acestea sunt o "mascaradă", pentru că "oricum preşedintele nu dă doi bani pe orice fel de majoritate s-ar crea în Parlament".

"Partea cu adevărat grotescă din scamatoria asta care se numeşte consultări este PDL-ul, care cică se duc ei să propună. Ca şi cum PDL-ul ar putea vreodată să propună ceva lui Băsescu. PDL-ul propune lui Băsescu ceea ce le-a zis Băsescu să-i propună. Ce le-a zis Băsescu să propună? Pe Boc (...) Nu-i genial să-l înlocuieşti pe Boc cu Boc? Este fabulos", a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În Gura Presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


Parteneri
x close