Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Nu mai am nicio şansă să devin ministru: L-au arestat pe Nati Meir (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai am nicio şansă să devin ministru: L-au arestat pe Nati Meir (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai am nicio şansă să devin ministru: L-au arestat pe Nati Meir (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
19 Oct 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Vestea reţinerii lui Nati Meir pentru 24 de ore l-a... întristat pe Mircea Badea. Nu atât pentru că şi-a pierdut candidatul "favorit" la prezidenţiale cât pentru că, acum, şansele realizatorului emisiunii "În gura presei" de a mai deveni ministru de Interne au pierit.

După lansarea sa în cursa pentru Cotroceni, Nati Meir a declarat că, dacă va ajunge preşedinte, îl va pune pe Mircea Badea ministru la Administraţie şi Interne. Acum, însă, Badea susţine că nu mai are nicio şansă...

"Am o reală problemă în seara asta (...) Pe lângă faptul că am avut o zi proastă care a început foarte devreme şi am uitat să mă bărbieresc, am mai primit o veste crâncenă. Nu voi mai fi ministru de Interne. (...) De fapt, nu mai am nicio şansă să devin ministru de Interne. Candidatul pe care l-aş fi votat, după cum bine ştiţi, pe nerăsuflate, la preşedinţia României, Nati Meir, tocmai a fost arestat. La naiba! Unul care, în sfârşit, se gândise să mă bage şi pe mine în Guvern. Aveam o şansă. Aveam un candidat. Aveam un viitor. Un post în Guvern...", a declarat Mircea Badea în ediţia de luni a emisiunii sale.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close