Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot cu Udrea! Comparativ cu ea, Băsescu mi se pare suportabil (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot cu Udrea! Comparativ cu ea, Băsescu mi se pare suportabil (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot cu Udrea! Comparativ cu ea, Băsescu mi se pare suportabil (VIDEO)
06 Oct 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Ministrul Turismului şi, mai nou, al Mediului, Elena Udrea, l-a adus în pragul disperării pe Mircea Badea. În ediţia de marţi a emisiunii sale, acesta a ţinut să-şi exprime, în stilul său caracteristic, sentimentele pe care le poartă faţă de democrat-liberală.

"Nu mai pot cu doamna Udrea! Deja, Băsescu mi se pare suportabil, sigur, comparativ cu doamna Udrea. Nu se poate. Nu mai pot cu doamna Udrea, cu Videanu şi, în general, nu mai pot cu ăştia ai lui Băsescu. Sigur că nu mai pot nici cu Băsescu, dar, mai întâi şi mai întâi, nu mai pot cu doamna Udrea! Cum aşa ceva?! Cum să ajungă duduia asta ministru?! Peste două ministere! Deci, o dată că i s-a inventat un minister pentru dânsa personal, că e merituoasă... acuma are două ministere!", susţine Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close