Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot să fiu nici sedus, nici convins de politicieni (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot să fiu nici sedus, nici convins de politicieni (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Nu mai pot să fiu nici sedus, nici convins de politicieni (VIDEO)
08 Oct 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



După ce a vorbit despre prestaţia candidatului Sorin Oprescu în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, Mircea Badea şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la lipsa totală de încredere pe care o are în raport cu promisiunile electorale.

"Nu mai pot fi nici sedus, nici convins în vreun fel că vreunul dintre politicienii ăştia, dimpreună sau nu cu partidele lor, sau o să facă pe dracu' ghem în România, că n-o să facă, în mod evident, cum nu fac de 20 de ani, n-o să facă nici 20 de ani de-acum înainte şi nici până o să crăp eu, ceea ce probabil se va întâmpla destul de repede. Nu vor face nimic, deci nu mai am energie, timp, chef să mai investesc din neuronii mei, ăia câţi au mai rămas, să mai pun botu' la caterincă, la vrăjeală. Singurul lucru care m-ar interesa ar fi, într-adevăr, să cadă Băsescu (...) de tot", susţine Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close