Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Oare Horia, Cloşca şi Crişan au votat la alegeri? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Oare Horia, Cloşca şi Crişan au votat la alegeri? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Oare Horia, Cloşca şi Crişan au votat la alegeri? (VIDEO)
Sursa foto: badea
08 Dec 2009   •   23:39

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea susţine că nu vrea să fie invalidate alegerile din România, în urma contestaţiei celor de la PSD. Luând în considerare că după ceea ce el numeşte ?cinci ani de dezmăţ băsescian? în România, s-au găsit cinci milioane de români să îl voteze, nu mai contează dacă au fost sau nu fraudate alegerile, ci Băsescu merită să fie preşedintele României, şi să o conducă împreună cu un Guvern propus de el şi cu susţinere totală în Parlament.



Despre frauda electorală, Badea se întreabă ce alţi morţi au mai votat. "Slugerul Tudor, Burebista sau Iancu Jianu o fi votat. Horia, Cloşca şi Crişan? Nu, că ei nu au CNP".






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close