Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Politicienii au senzaţia că ne pot regula non-stop! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Politicienii au senzaţia că ne pot regula non-stop! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Politicienii au senzaţia că ne pot regula non-stop! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
03 Iun 2009   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Una dintre temele abordate de Mircea Badea în ediţia de miercuri a emisiunii sale a fost campania electorală. Mai precis, felul în care sunt îndemnaţi românii să meargă la vot.

După ce, timp de cinci ani, le impun reguli cetăţenilor, oamenii politici consideră că tot aceştia sunt responsabili pentru imaginea României în Europa.

"Ăştia îşi imaginează că pot să ne reguleze, adică să ne impună reguli, non-stop. (...) Să ne fure, să ne mintă, să-şi bată joc de noi, să pozeze într-un fel şi după alegeri altfel, fără niciun fel de problemă sau de constipaţie. (...) Să voteze legi, care după aia să nu se mai aplice. Deci ei au senzaţia că poa' să facă toate aceste lucruri, după care să vină aşa, cu trei zile înainte, şi să spună: Cetăţeni, europenii ne privesc! Voi sunteţi responsabili! Noi v-am regulat cinci ani de zile cum am vrut noi, cât am vrut noi, în ce fel am vrut noi, dar voi sunteţi responsabili pentru cum o să ne privească Europa!", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close