Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Politicienii sunt personaje groteşti, nişte caricaturi ajunse stăpâni (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Politicienii sunt personaje groteşti, nişte caricaturi ajunse stăpâni (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Politicienii sunt personaje groteşti, nişte caricaturi ajunse stăpâni (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
09 Iun 2009   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Marţi seară, Mircea Badea s-a declarat oripilat de politicieni pe care îi consideră "personaje groteşti şi nişte caricaturi ajunse stăpâni".


"Eu nu mai pot cu EBA, simt că mi se nivelează creierul vorbind despre ea şi despre politică. Sunt nişte personaje groteşti, nişte caricaturi ajunse stăpâni, este ceva oribil şi grotesc. Nu sunt oameni destepţi, capabili, competenti culţi. De ce nu votăm pe alţii? - Pe cine? Sistemul este construit de aşa natură că niciun om breaz nu va putea să razbată spre cunoştinţa publicului. Cu siguranţă există oameni foarte capabili şi inteligenţi, numai că sistemul nu va permite ascensiunea decât pe bază de nepotism, de haită, nu de independenţă şi competenţă", a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close