Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Portretul robot al preşedintelui? Altul! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Portretul robot al preşedintelui? Altul! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Portretul robot al preşedintelui? Altul! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
01 Iun 2009   •   23:58

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Pornind de la un portret robot al şefului de stat ideal, întocmit în baza unor sondaje, Mircea Badea şi-a exprimat punctul de vedere în legătură cu persoana care ar fi cea mai potrivită pentru ocuparea funcţiei de preşedinte într-un stat. Pe scurt: altul...

"Portretul robot este mult prea detaliat. Eu am o viziune mult mai simplistă, formată dintr-o esenţă cu mai puţine floricele sau detalii. Dacă m-ar fi întrebat pe mine care este portretul robot al preşedintelui ideal, eu aş fi răspuns aşa: Altul! Ăsta mi se pare, pururea, portretul robot al preşedintelui ideal. N-o să avem niciodată un preşedinte ideal, cel puţin în timpul vieţii noastre", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close