Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Premierul trebuie să spună ?Da să trăiţi!? atunci când vorbeşte cu preşedintele

Lumea lui Mircea Badea: Premierul trebuie să spună ?Da să trăiţi!? atunci când vorbeşte cu preşedintele

Lumea lui Mircea Badea: Premierul trebuie să spună ?Da să trăiţi!? atunci când vorbeşte cu preşedintele
10 Dec 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.





Mircea Badea a vorbit joi despre informaţiile conform cărora Traian Băsescu l-ar dori pe Mugur Isărescu în fruntea Guvernului. Această informaţie este, din punctul de vedere al moderatorului emisunii ?În gura presei?, o acţiune de imagine. Chiar dacă ar păstra pentru câteva luni postul de guvernator al BNR, Mugur Isărescu nu poate risca să accepte o astfel de propunere, este de părere Mircea Badea.

?Cum să-l pui pe Isărescu premier? Păi tu de ce ai câştigat alegerile? Le-ai câştigat ca să-l pui premier pe Lăchiţă, pe ăştia, pe Boc, pe unul care zice Da, să trăiţi! Aşa trebuie să vorbească primul ministru cu preşedintele. Păi cum adică să-l pui pe Isărescu??, a spus Mircea Badea.







Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close