Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Preocuparea doamnei Udrea pentru frustrările mele este una absolut simpatică (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Preocuparea doamnei Udrea pentru frustrările mele este una absolut simpatică (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Preocuparea doamnei Udrea pentru frustrările mele este una absolut simpatică (VIDEO)
08 Sep 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Elena Udrea refuză să se prezinte la audierile comisiei parlamentare de anchetă, dar îşi găseşte timp să vorbească despre acţiunile Ministerului pe care îl conduce pe la diverse emisiuni televizate.

Într-una dintre acestea, ministrul Turismului a făcut câteva remarci indirecte la adresa lui Mircea Badea. Se pare că pe Elena Udrea o preocupă câteva presupuse frustrări ale lui Badea.

"Am auzit că doamna Udrea a fost invitată la o emisiune din-asta, mă rog, absolut marginală şi nesemnificativă, unde de obicei sunt invitate staruri porno (...). Dânsa, mă rog, printre precizările referitoare la banul public, le povestea celor care se uitau, câţi or fi fost, că sunt un frustrat. Eu. Sigur, fără să mă nominalizeze, dar m-am identificat uşor din ce mi s-a povestit (...) Zice că da, unul care stă la 35 de ani cu părinţii este frustrat. Deci de asta îi ardea duduii Udrea, să spună cât de frustrat sunt eu (...) Preocuparea doamnei Udrea pentru frustrările mele este una absolut simpatică", susţine Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close