Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: România este, de fapt, manelăria (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: România este, de fapt, manelăria (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: România este, de fapt, manelăria (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
01 Feb 2010   •   23:51


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Lui Mircea Badea nu i se pare anormal faptul că fratele lui Traian Băsescu este cumătru cu Bercea Mondialul, un cunoscut interlop din Oltenia. Nici faptul că Băsescu însuşi apare în fotografii alături de Mondialu, despre care ziarele scriu că are nu mai puţin de 37 de dosare penale. În opinia lui, Băsescu se identifică perfect cu lumea pe care o reprezintă Bercea Mondialu şi cu cei care l-au reales.

?Asta e ţara şi domnul Băsescu se integrează foarte bine în acest peisaj al manelăriei. Şi când spun manelărie nu mă refer strict la acest gen muzical, ci la un mod de viaţă, de comportament. Se integrează perfect pentru că România este de fapt manelăria. Există şi cetăţeni care nu au nimic de-a face cu acest lucru, dar ei sunt minoritari? spune Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close