Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: România este ţara fără logică. Subiectul comunism este unul fals (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: România este ţara fără logică. Subiectul comunism este unul fals (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: România este ţara fără logică. Subiectul comunism este unul fals (VIDEO)
01 Dec 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii sale a fost manifestaţiile care au avut loc în mai multe oraşe din ţară, în cadrul cărora s-au scandat şi lozinci anticomuniste. În opinia realizatorului emisiunii "În gura presei", subiectul comunism este unul fals.

"Mi s-a părut genial. Erau şi prin Piaţa Universităţii unii care strigau Jos comunismul! De unde deducem că, mă rog, comunismul era sus şi trebuia dat jos (...) Numai că ei se refereau la cei care nu erau la putere, ci la opoziţie. Cu alte cuvinte, jos opoziţia. Ceea ce este superb. Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat în vreo ţară din lumea asta. România este ţara fără logică (...) Să mai vorbim despre comunism, la 20 de ani de la Revoluţie, mi se pare un subiect pentru idioţi (...) Subiectul comunism este un subiect fals", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close