Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Scutul anti rachetă nu e Sexi Brăileanca (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Scutul anti rachetă nu e Sexi Brăileanca (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Scutul anti rachetă nu e Sexi Brăileanca (VIDEO)
Sursa foto: badea
04 Feb 2010   •   23:38

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea a comentat joi decizia CSAT de a autoriza instalarea scututlui american anti-rachetă pe teritoriul României. El crede că autorităţile ar fi trebuit să ne explice în ce constă acest scut, pentru că nimeni nu ştie exact despre ce e vorba. Dacă scutul ar fi fost Moni Columbeanu sau Sexi Brăileanca, atunci probabil că românii nu ar mai fi avut nevoie de explicaţii.

?Sunt liniştit pentru că o să avem scut anti rachetă. Dar nimeni nu ştie cât o să coste. Pentru că nimeni nu ne-a zis nimic.Te-ai fi aşteptat ca băieţii aştia care vehiculează treaba asta să îţi explice. Ei se comportă ca şi cum noi am fi familiarizaţi cu asta, de parcă ar fi Moni Columbeanu. Simţeam nevoia de la oficiali să ne zică şi nouă ceva. Din denumire înţelegi că atunci când o veni racheta trasă de oamenii răi din Iran, nu o să ne cadă în cap. Dar parcă mai vroiam nişte detalii. Obama nu mai putea dormi noaptea de grija României? Dacă da, foarte mişto, dacă nu, cum se gândea? Să ne spună ceva. E ca şi cum scutul anti-rachetă e Sexi Brăileanca. Atunci sigur am fi ştiut ce era? spune Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close