Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Serviciile nu mai pariază pe Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Serviciile nu mai pariază pe Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Serviciile nu mai pariază pe Băsescu (VIDEO)
17 Noi 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Unul dintre subiectele discutate de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii sale a fost implicarea serviciilor secrete în campania electorală. În opinia sa, la alegerile din acest an, serviciile s-au distanţat de Traian Băsescu.

"La nivel real, eu nu văd mari diferenţe între servicii secrete, parchete, poliţie (...) În practică, eu nu văd mare diferenţă. Şi atunci, în serviciile astea secrete, în parchete, sunt tot felul de găşti, de grupări. Oricât ar fi de supuse la un moment dat unei singure voinţe (...) cu siguranţă băieţii înregistrează tot şi pe oricine. Astfel încât, dacă vine momentul, să poată folosi acele lucruri. Eu înţeleg din ceea ce se întâmplă acum, în zilele noastre, că destule servicii - sau o parte, poate, importantă dintre ele - l-au cam lăsat din mână pe Băsescu. Sau, ca să reformulez, nu mai pariază pe Băsescu la alegerile astea", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close