Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Şoc! Şi Oprescu va candida. Trebuia să fii imbecil să crezi că nu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Şoc! Şi Oprescu va candida. Trebuia să fii imbecil să crezi că nu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Şoc! Şi Oprescu va candida. Trebuia să fii imbecil să crezi că nu (VIDEO)
05 Oct 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la alegerile prezidenţiale a fost unul dintre subiectele abordate în ediţia de luni a emisiunii. Faptul că primarul general al Capitalei urma să intre în cursa pentru Cotroceni nu l-a surprins deloc pe Mircea Badea. În schimb, felul în care a fost dezbătut anunţul lui Oprescu l-a enervat la culme.

"Şoc! Şi Sorin Oprescu şi-a lansat candidatura la prezidenţiale. Sunt profund şocat pentru că existau deontologi care se întrebau oare Sorin Oprescu va candida? Eu am spus că va candida şi că tre' să fii complet imbecil să crezi că nu va candida. (...) Observ că este la modă în discurs în România (...) să spui următoarea prostovănie: discursul lui Sorin Oprescu a fost unul profund demagogic - ceea ce este adevărat - super populist - ceea ce e adevărat, până aici e OK - eu nu am auzit despre un proiect al candidatului Sorin Oprescu. Credeam că în discursul în care îşi va anunţa candidatura ne va prezenta câteva proiecte. Aici, eu m-am blocat. Deja, în momentul în care mie îmi vorbeşte despre proiecte unu', mie îmi spune că e prost", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close