Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Sunt sătul de entuziasm, iluzii, dezamăgiri. Nu mai vreau să mă inflamez (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Sunt sătul de entuziasm, iluzii, dezamăgiri. Nu mai vreau să mă inflamez (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Sunt sătul de entuziasm, iluzii, dezamăgiri. Nu mai vreau să mă inflamez (VIDEO)
01 Oct 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea se declară inert la evenimentele politice care au acaparat interesul naţiunii, spunând că nu se mai poate înflăcăra nici măcar negativ, împotriva cuiva, pentru că indiferent de evenimentele ce au loc în clasa politică, există două constante: ei trăiesc bine, lipsiţi de griji, într-o bunăstare opulentă iar poporul trăieşte de pe o zi pe alta, din improvizaţii, fără drumuri, şcoli sau spitale.

"Eu sunt sătul de entuziasm. În viaţa mea, entuziasmul şi, în general, iluzia, nu mi-au adus decât nefericire. (...) Eu sunt sătul de dezamăgiri. Eu nu mai pot cu dezamăgiri, nu mai vreau să mă inflamez şi să cred că ceva, după care a, stai, că nu ceva, e altceva. Nu pot să cred în această chestiune până la capăt. Adică nu pot să tratez complet implicat chestiunea asta cu noua criză pe care o traversăm. Că ăştia azi se împacă, mâine se ceartă, poimâine iar se împacă, după aia se înjură de mamă, după aia mamele lor se pupă, după aia şi ei se pupă, după aia e o orgie politică, după aia e o orgie economică, după care iar se ceartă, după care..."





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close