Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Surpriză: Aveţi acelaşi Guvern! Vai, cât de bună e ţara asta (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Surpriză: Aveţi acelaşi Guvern! Vai, cât de bună e ţara asta (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Surpriză: Aveţi acelaşi Guvern! Vai, cât de bună e ţara asta (VIDEO)
17 Dec 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Decizia preşedintelui Traian Băsescu de a-l (re)desemna pe Emil Boc în funcţia de prim-ministru nu a rămas "netaxată" de Mircea Badea. În ediţia de joi a emisiunii sale, acesta a comentat atât pe mariginea deciziei luate de şeful statului, cât şi pe marginea viitorului Cabinet din care se zvoneşte că vor face parte, din nou, nume ca Udrea, Videanu, Berceanu sau Blaga.


"Boc e premier. Superb! Superb! Sunt absolut încântat! Da! De ce sunt aşa încântat? Pentru că mi se pare flegma perfectă (...) Băsescu s-a gândit că nu mai are sens s-o facă pe-aia cu Stolojan, a preluat-o pe scurtătură că nu mai era timp. Dacă mai aveau două-trei zile o făceau şi pe-asta cu Stolo că am văzut faza asta de cel puţin două ori până acuma (...) Nu lipsesc din viitoarea schemă guvernamentală Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriean Videanu şi Radu Berceanu Nooo... Surpriză! Aveţi acelaşi Guvern! Superb, e superb... Vai, cât de bună e ţara asta, cât de bună e", a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close