Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Traian Băsescu va candida sigur, pentru că n-are altă şansă! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Traian Băsescu va candida sigur, pentru că n-are altă şansă! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Traian Băsescu va candida sigur, pentru că n-are altă şansă! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
17 Mai 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Unul dintre subiectele abordate de Mircea Badea în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii sale a fost faimosul, deja, document "rătăcit" de Ambasada Austriei, în care premierul Emil Boc apare drept "rezervă" a preşedintelui Traian Băsescu la alegerile din toamnă.

Informaţia a fost infirmată de către Traian Băsescu, care suţine că nici nu s-a hotărât încă dacă va candida sau nu la alegerile prezidenţiale din acest an.

Deşi se declară deloc interesat de acest subiect, Mircea Badea este convins că actualul şef al statului va candida şi de această dată, întrucât "nu are altă şansă".

"Pentru mine, această comicărie nu constituie un subiect, în calitatea mea de cetăţean al României, care am cu totul alte probleme. Dacă se alintă Băsescu, sau visează urât, sau e nehotărât că el candidează sau poate nu, sau poate da, sau poate nu... Deci această prosteală perpetuă pe mine nu mă interesează. Mai ales că, în capul meu, chiar dacă m-ar interesa candidatura lui Băsescu, ceea ce jur că nu mă interesează, dacă ar fi să mă gândesc dacă ar candida, sigur că va candida! Sută la sută, sigur va candida! (...) Baletul ăsta, pe mine nici nu mă prosteşte şi, în cele din urmă, nici nu mă interesează. N-am niciun fel de îndoială. Va candida la preşedinţia României pentru că, aşa evaluez eu situaţia, n-are altă şansă", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close