Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Trăim într-o ţară unde ne conduc comuniştii? Nu, capitaliştii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Trăim într-o ţară unde ne conduc comuniştii? Nu, capitaliştii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea:  Trăim într-o ţară unde ne conduc comuniştii? Nu, capitaliştii (VIDEO)
19 Feb 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.







Mircea Badea a vorbit vineri seară despre alocaţiile lunare pentru copii care ar putea fi acordate diferenţiat. Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a anunţat, vineri, că cei care au părinţi cu venituri mari nu vor mai primi acest sprijin financiar din partea statului. Prin această măsură, Guvernul încearcă să facă economii pentru a putea poată mări suma pentru cei defavorizaţi financiar.

?Alocaţia are de-a face cu calitate de copil, nu cu cât de bogaţi sau săraci sunt părinţii, alocaţia e una, ajutorul pe care statul vrea să-l dea unui copil pentru că este sărac ar trebui să fie separat. Trăim într-o ţară unde ne conduc comuniştii? Nu, capitaliştii?. [?] ?Cum deduci că o familie este bogată? Bogăţia trebuie expoplicată şi cuantificată foarte exact, are maică-ta casă şi maşină, eşti bogat. Bogaţi înseamnă ce, ai leafa mare? Ai dividende??, s-a întrebat Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close