Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Unde îl plasează Paleologu pe Băsescu pe axa intelectual-de anvergură-bou? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Unde îl plasează Paleologu pe Băsescu pe axa intelectual-de anvergură-bou? (VIDEO)

18 Iun 2009   •   23:54
Lumea lui Mircea Badea. Unde îl plasează Paleologu pe Băsescu pe axa intelectual-de anvergură-bou? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute în ediţia de joi a emisiunii a fost o afirmaţie nu tocmai reuşită a ministrului Culturii, Theodor Paleologu.

În cadrul unui discurs susţinut, joi, la târgul de carte Bookfest, ministrul a declarat că "o ţară mare poate să-şi permită şi un bou drept preşedinte; una mică are nevoie de un intelectual. Noi suntem la mijloc".

Întrebat de jurnalişti unde crede că se încadrează preşedintele Băsescu pe axa intelectual-de anvergură-bou, Paleologu a răspuns:

"Traian Băsescu este un om inteligent, care, fără a fi el însuşi intelectual, ştie să-i aprecieze. Are discernământ, n-are complexe şi e natural".

Lăsând de-o parte faptul că, dacă numele Traian Băsescu este scos din ecuaţie, descrierea se poate aplica şi primarului Vanghelie, spre exemplu, Mircea Badea a ţinut să aprofundeze afirmaţiile ministrului. Din nefericire, rezultatul nu este unul tocmai favorabil.

Iată concluzia:


Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close