Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Videanu e major, dar îl trimite pe Prigoană la emisiuni în locul lui (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Videanu e major, dar îl trimite pe Prigoană la emisiuni în locul lui (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Videanu e major, dar îl trimite pe Prigoană la emisiuni în locul lui (VIDEO)
Sursa foto: badea
11 Noi 2009   •   23:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea vorbeşte despre ce a spus Silviu Prigoană pe un alt post de televiziune, fluturând o foaie pe care scria că i-a fost refuzată prezenţa într-o emisiune pe Antena 3. Situaţia stă un pic altfel decât o reclamă domnul Prigoană, spune Badea. La emisiunea cu pricina fusese invitat Adriean Videanu, membru al Guvernului, cu două ministere pe mână. Acesta a declinat invitaţia dorind să îl trimită pe Silviu Prigoană în locul lui. Din perspectiva realizatorilor emisiunii, însă, domnul Prigoană nu deţine o funcţie care să îi confere relevanţă pentru subiectul abordat în respectiva emisiune.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close