Antena 3 CNN Actualitate Bătăușul din Centrul Vechi, declarație uluitoare în fața anchetatorilor | Motivul pentru care ar fi bătut-o pe tânăra din București

Bătăușul din Centrul Vechi, declarație uluitoare în fața anchetatorilor | Motivul pentru care ar fi bătut-o pe tânăra din București

Tânăra desfigurată în bătaie de un luptător MMA din Republica Moldova se află în continuare în stare extrem de gravă pe secția de Terapie Intensivă. Între timp, bărbatul le-a explicat anchetatorilor motivul uluitor pentru care a bătut-o.

de Cristina Ştefan    |    29 Feb 2024   •   15:11

Bărbatul care a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge este în momentul acesta arestat preventiv, însă speră să scape, după ce le-a spus anchetatorilor că a atacat deoarece s-a simțit în pericol.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, cetățean moldovean, care este, de altfel, un celebru luptător MMA, și-a recunoscut fapta. Acesta a susținut, însă, în fața anchetatorilor că a lovit-o pe femeie pentru că a crezut că va fi lovit de alți doi bărbați.

Tânărul ar fi stat ilegal la noi în țară, după ce și-ar fi pierdut dreptul de ședere.

Luptătorul MMA este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Fata bătută se zbate între viață și moarte

Între timp, tânăra bătută este intubată și ventilată mecanic, iar, potrivit medicilor, starea ei este una extrem de gravă. Aceasta se află pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.

Fata a suferit mai multe traumatisme cranio-cerebrale.

Tânăra de 26 de ani a fost bătută sâmbătă noaptea, în Centrul Vechi din București

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în București. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată. Aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Medicii spun că este un miracol că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă.

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close