Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Atacatorul din Centru Vechi, luptător MMA, care a băgat în comă o tânără de 26 de ani, a fost reținut

Atacatorul din Centru Vechi, luptător MMA, care a băgat în comă o tânără de 26 de ani, a fost reținut

Principalul suspect în cazul femeii mutilate din Centrul Vechi al Capitalei a fost reţinut pentru tentativă la omor. Tânărul a recunoscut la audieri că a bătut-o cu pumnii, de frică, spune el, ca să nu-l tâlhărească doi bărbaţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2024   •   18:53

Femeia pe care a băgat-o în spital este prostituată, cunoscută consumatoare de droguri.

Larisa va împlini în luna martie 27 de ani. Acum este în stare gravă, intubată şi în comă indusă, după ce a fost găsită mutilată în Centrul Istoric al Capitalei. Are trei copii, doi lăsaţi prin străinătate şi unul la familia din România.

Cel care a băgat-o în comă este Petru Ceban, care a recunoscut că a desfigurat-o în bătaie. Bărbatul era clientul Larisei.

La audieri le-a spus anchetatorilor că i s-a părut că doi bărbaţi vor să-l tâlhărească în timp ce era în scara blocului cu femeia. Petru Ceban este luptător MMA.

”A lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. (...) Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului și îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

În Centrul Vechi, Larisa practica cea mai veche meserie din lume: prostituţia. O făcea ca să aibă bani pentru droguri. Larisa e dependentă de droguri. Şi ca ea sunt mulţi şi multe în polul distracţiei din Capitală.

O zonă care atrage cei mai mulţi turişti dintre cei care vin în Bucureşti şi mai ales în weekend. Peste 20 de mii de oameni se distrează într-o seară de sâmbătă în Centrul Vechi.

Atacatorul în vârstă de 24 de ani a fost prins astăzi de poliţişti şi reţinut pentru tentativă la omor.

×
Subiecte în articol: atacator centru vechi tanara in coma
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close