Antena 3 CNN Actualitate Mădălina Ghenea s-a întors azi de la medic. Ce veste a dat lumii întregi

Mădălina Ghenea s-a întors azi de la medic. Ce veste a dat lumii întregi

Mădălina Ghenea s-a întors azi de la medic. Ce veste a dat lumii întregi
Sursa foto: foto: Instagram
12 Mai 2016   •   15:59

Mădălina Ghenea a scăpat şi de ultima „rămăşiţă” a relaţiei de două luni pe care a avut-o cu designerul Philipp Plein. Astăzi, modelul şi-a scos cele două tatuaje pe care şi le-a făcut din iubire pentru acesta, scrie Libertatea.

Mădălina Ghenea a mers, astăzi, la un cabinet din Los Angeles, pentru a-şi scoate cele două tatuaje pe care le-a făcut de dragul lui Philipp Plein. În timpul relaţiei, cei doi îşi tatuaseră numele celuilalt, dar şi o cruce pe degetul inelar, ca un fel de legământ care să-i lege pe viaţă.

Nu a fost însă să fie, iar cei doi s-au despărţit după doar două luni de relaţie, pentru că el s-a împăcat cu fosta iubită, o rusoaică.

Rămasă singură şi decepţionată, Ghenea şi-a alinat suferinţa cu ajutorul prietenilor, iar astăzi a închis şi ultimul capitol al fostei relaţii. Ea a mers la un cabinet dermatologic din Los Angeles şi şi-a scos cele două desene. Culmea, medicul care a făcut procedura se numeşte tot… Philipp.

„Atunci când ai numele medicului tău tatuat pe gât. Oamenii ar trebui să se gândească bine înainte de-şi face tatuaje. Aşa cum mahmureala este mai rea decât petrecerile, este mai greu și mai scump să scapi de un tatuaj decât să îl faci. Îi mulţumesc medicului meu – Gary Philipp Lask! Cred că nu a fost uşor să-şi scoată numele de pe gâtul meu”, a scris ea pe Instagram, acolo unde a postat şi un filmuleţ de la ieşirea din clinică.

 

 

When you have your doctor's name tattooed on your neck

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea tatuaj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close