Antena 3 CNN Actualitate Magazinele de vise fac profituri uriaşe. Dealerii susţin că vând îngrăşăminte de plante

Magazinele de vise fac profituri uriaşe. Dealerii susţin că vând îngrăşăminte de plante

Magazinele de vise fac profituri uriaşe. Dealerii susţin că vând îngrăşăminte de plante
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   20:58

Magazinele de vise fac, în continuare, profituri uriaşe pe seama tinerilor dependenţi de etnobotanice. Dealerii pozează în respectabili comercianţi de "îngrăşăminte pentru plante decorative" şi, astfel, îşi permit să-i acuze pe oamenii legii de abuz, atunci când aceştia nu pot face altceva decât să-i ţină pe clienţi departe de pericole.

Imaginile de mai jos au fost filmate în Bacău şi postate pe internet de un tânăr care se plânge că este victima unui abuz din partea poliţiştilor, care îi sperie clienţii. Magazinul de vise e "înfipt" în gardul unui liceu din Bacău. Din acest motiv, îl păzesc poliţiştii ca pe ochii din cap.

Comerciantul susţine că are toate actele în regulă şi că oamenii legii nu-i lasă pe tineri să cumpere nişte îngrăşăminte, fără de care florile din casele lor n-ar mai arăta atât de bine.

Doar câteva minute au lipsit poliţiştii din faţa magazinului şi atunci s-a dat bătaia cea mare. O mulţime de iubitori de plante s-au înghesuit să-şi ia îngrăşămintele fără de care vigoarea plantelor decorative pe care le îngrijesc acasă ar fi pălit.

Îngrijorător e că majoritatea celor care şi-au luat doza de îngrăşăminte sunt şoferi.

 


×
Subiecte în articol: etnobotanice plante Politie magazin Bacău
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close