Antena 3 Actualitate Mai multe localităţi din Ilfov şi Argeş au rămas în beznă din cauza ninsorii abundente

Mai multe localităţi din Ilfov şi Argeş au rămas în beznă din cauza ninsorii abundente

de G.S.    |    25 Ian 2014   •   09:51
Mai multe localităţi din Ilfov şi Argeş au rămas în beznă din cauza ninsorii abundente
Sursa foto: Foto: Agerpres
Câteva localităţi din judeţul Ilfov au rămas în beznă din cauza ninsorii abundente. În Capitală, echipajele de deszăpezire lucrează fără încetare.
 
Ninsoarea a căzut fără încetare în Capitală toată noaptea şi zăpada s-a aşternut deja pe şosele. Zeci de utilaje de deszăpezire acţionează deja pe străzi şi alte 500 sunt pregătite să intervină dacă ninsoarea se va înteţi. 
 
Mai multe localităţi din judeţul Ilfov au rămas în beznă, după ce reţelele electrice au fost afectate de viscol. În Corbeanca, Otopeni, Snagov şi Jilava, 4.000 de oameni aşteaptă ca echipele de la Enel să rezolve problema. 
 
De asemenea, peste 22.000 de consumatori abonaţi ai companiei CEZ din 15 localităţi ale judeţului Argeş nu au curent electric, sâmbătă dimineaţă, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de intervenţie aflându-se pe teren pentru remedierea defecţiunilor.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close