Antena 3 CNN Actualitate Mama Laurei Cosoi s-a stins din viaţă. Mesajul sfâşietor al actriţei

Mama Laurei Cosoi s-a stins din viaţă. Mesajul sfâşietor al actriţei

Laura Cosoi trece prin momente extrem de grele. Mama acesteia s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de către vedetă în mediul online.

Mama Laurei Cosoi s-a stins din viaţă. Mesajul sfâşietor al actriţei
Sursa foto: Facebook/Laura Cosoi
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   12:14

Laura Cosoi trece prin momente foarte grele. Vedeta este în doliu, după ce mama ei, Ligia, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de actriță în mediul online. 

În câteva rânduri scurte, pline de durere, actrița a dat trista veste.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră ”, a fost mesajul publicat de Laura Cosoi, în mediul online.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fanii Laurei Cosoi au copleșit-o cu mesaje de încurajare, aceștia știind cât de apropiată era vedeta de mama ei. Mesajele de condoleanțe au curs în mediul online, toată lumea arătându-și susținerea în aceste clipe delicate.

"A devenit o stea printre stele și de acolo de unde este veghează asupra voastră..condoleanțe", "Doamne! Dumnezeu sa o odihneasca pe doamna Ligia! Ne va lipsi tuturor celor care am cunoscut-o! S o tina Bunul Dumnezeu in bratele Sale!"

"Condoleanțe. A fost Prima Doamnă (antrenor) a dansului sportiv din Moldova"

Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viata asta! Esti in inima noastra ?? @ligiacosoi

Publicată de Laura Cosoi pe Marţi, 19 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: laura cosoi mama a murit
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close